Esküvők.org
 

Most valóra válik minden édes remény,
Mely ott él szívünk rejtekén,
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e csak rajtunk áll.

Goethe

Az eljegyzéstől a lakodalomig

A nagy nap megszervezése nagyfokú körültekintést igényel. A szép időt nem tudjuk garantálni, de ami emberi közreműködésen múlik, arra bőven van megoldásunk...


Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Az élet viharában Te vigyázol reám

Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,

S hogy megosztod az életed velem.

Vörösmarty Mihály

Design, díszítés, különleges színek és ízvilág és nem utolsó sorban a látványos méret a profi trendi torta ismertetői. Oldalunkon sok jó ötletet találsz, ami mások számára is garantáltan felejthetetlenné teszi esküvőtöket.

Esküvői torta

A hagyományos esküvői torták mellett a 21. század cukrászati termékei közül is szép számmal válogathatsz. Az ízek széles skálája mellett a változatos, sokszor meghökkentő design már csak hab a tortán. Nem kell az unalmas hófehér, emeletes marcipánból készült menyasszony-vőlegény dísszel feldobott verziót választanod, ha közeleg életed remélhetőleg legédesebb napja. Különleges kérésednek megfelelő tortát is könnyedén rendelhetsz, igaz jól kell kiválasztani a cukrászdát!

A vacsora fénypontja, amikor az ifjú pár felvágja a tortát, minden esküvői album kötelező jelenete, ezért válasszunk stílusunknak megfelelő, küllemében valóban egyedi és igényes tortát. Az utolsó tortadivat szerint felszolgálhatunk menyasszonyi torta gyanánt cipőket, ruhákat, kalapokat, gyűrűket, nászajándékot, nászágyjelenetet, terítékeket és csokrokat megformáló ínycsiklandó remekműveket.

Korábban csak cukormázzal bevont vajkrémes piskóta alapban gondolkodhattunk, mára népszerűek lettek a különlegesebb ízanyaggal fűszerezett, színezett édességek. Az utóbbi évek menyasszonyi torta trendjében lassan teret hódított magának a narancsos csokoládés, vaníliás mandulás, citromos, narancsos, étcsokoládé krémes vagy éppen pont fehér csokoládés vagy a karamellás íz is. A mindenkori ország tortájának is vannak ünnepi díszbe bújtatott továbbfejlesztései.

Esküvő szervezés tippek

Minden, ami a nagy nap megszervezéséhez szükséges lehet - esküvői ötletek, kellékek egy helyen.