Esküvők.org
 

Nehéz, vagy könnyű? Beleroskadok?
Csak annyit érek, amennyit vállalok,
mert szívemben a jövőt hordozom,
és alkuba már nem bocsátkozom!

Tamási László

Az eljegyzéstől a lakodalomig

A nagy nap megszervezése nagyfokú körültekintést igényel. A szép időt nem tudjuk garantálni, de ami emberi közreműködésen múlik, arra bőven van megoldásunk...


Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Az élet viharában Te vigyázol reám

Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,

S hogy megosztod az életed velem.

Vörösmarty Mihály

Az álomesküvő megszervezésének több módja van. Magára vállalhatja a pár – legtöbbször a menyasszony - az utánajárást, de megbízhatunk egy hivatásszerűen ezzel foglalkozó személyt vagy egy esküvőszervező céget is.

Esküvőszervezés

Ha a home made verziót választod, készülj fel rá, hogy nagy fába vágod a fejszédet, óriási kihívás és soha nem vélt szituációk előtt állsz, kapcsolatotok első nagy próbatétele következik, de ha minden jól megy életed nagy napján az egyik legnagyobb projekted gyümölcsét, sikerét tudhatod magadénak és ennek gyümölcsét, a tökéletes esküvői ünnepet arathatod le.

Bizony, ez nagyon jó érzés. Addig viszont szerezz be egy jól fedő alapozót, ránctalanító krémet, hatékony ősztakarással bíró hajfestéket, nyugtató hatású teát és habfürdőt! Nem árt egy laptop, internet hozzáférés, Excel vagy esküvőszervező software, határidőnapló, szakirodalom, főként magazinok és katalógusok, és egy a mienkhez hasonló hosszú lista, hogy mit is kellene intéznetek – mindent jóelőre betervezve.

Ha a dolgot a könnyebbik végénél fognád meg – és miért is ne tennéd, hiszen az esküvőszervezés külön szakma ma már – a lista számos elemét átvállalja egy profi, nektek pedig több időtök jut egymásra és a harmonikus készülődésre.

Jó hír, hogy az esküvő szervező cégek közül sokan nem díjért, hanem jutalékért dolgoznak, amit a szolgáltatók fizetnek neki az elvégzett marketing munkáért – nektek tehát a szervezőmunka díjmentes is lehet.

Bárhogy döntenétek, kívánjuk, hogy a szervezésben örömötöket leljétek, az eredménnyel pedig makulátlanul elégedettek legyetek!

Esküvő szervezés tippek

Minden, ami a nagy nap megszervezéséhez szükséges lehet - esküvői ötletek, kellékek egy helyen.