Esküvők.org
 

„Tanúm legyen a föld, az ég, a tenger,
a sok madár, a hal és minden ember:
Neked adom szívemet, senki másnak,
életemet még mellé ráadásnak !”
Rabindranáth Tagore

Az eljegyzéstől a lakodalomig

A nagy nap megszervezése nagyfokú körültekintést igényel. A szép időt nem tudjuk garantálni, de ami emberi közreműködésen múlik, arra bőven van megoldásunk...


Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Az élet viharában Te vigyázol reám

Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,

S hogy megosztod az életed velem.

Vörösmarty Mihály

Rendkívül nagy a kínálat, érdemes az egyéniségetekhez legjobban illő ajánlatok közül az ár-érték arányban legjobbat türelmesen kiválasztani, így felejthetetlen, különleges, életre szóló élményt jelentő ceremóniában lesz részetek.

Külföldi esküvők

Hihetetlenül türkizkék végtelen tenger, vakítóan fehér homok, a tenger halk morajlása, szellő lágy simogatása, egzotikus illatok – csak Te és Ő mindörökké! Minden szerelmespár valamilyen különleges élménnyel szeretné emlékezetesség tenni saját esküvőjét. Kívánhat –e romantikusabb helyszínt, felejthetetlenebb díszletet a jegyespár, mint egy káprázatos tengerparti táj, különleges vegetáció, ínycsiklandó ételek és mesébe illő kényeztetés kettesben.


A külföldi esküvő jó választás azoknak a pároknak, akik kerülni szeretnék a nagy felhajtást, a díszes vendégsereget, az esetleges családi konfliktusokat – vagy már újraházasodóként túl vannak egy hagyományos lagzin és új életük küszöbén meghittebb pillanatokra vágynak. A nászút összekötése az esküvővel költségtakarékos is lehet, vagy a népes lakodalom költségén eljuthattok oda, ahová a annak megtartása esetén esetleg sohasem.


Válasszátok a számotokra legmeghittebb helyszínt, ha kell az elvárások, tradíciók és családi hagyományok megtörésével is, hiszen ez a nap Rólatok szól!


Ha Ti is hasonlóképp romantikusan képzelitek el leendő házasságkötésetek helyszínét, épp egy tengerparti esküvőt terveztek, itt megtaláljátok azokat a nélkülözhetetlen információkat, amire a szervezés első lépése, a helyszín megfelelő kiválasztása előtt szükség lehet.

Esküvő szervezés tippek

Minden, ami a nagy nap megszervezéséhez szükséges lehet - esküvői ötletek, kellékek egy helyen.