Esküvők.org
 

Az úton majd számíthatsz rám,
Együtt vár miránk a túlpart.
Ha valami fáj, ne félj, csak bújj hozzám,
Én mindig itt leszek majd

Bereczki Zoltán

Az eljegyzéstől a lakodalomig

A nagy nap megszervezése nagyfokú körültekintést igényel. A szép időt nem tudjuk garantálni, de ami emberi közreműködésen múlik, arra bőven van megoldásunk...


Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Az élet viharában Te vigyázol reám

Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,

S hogy megosztod az életed velem.

Vörösmarty Mihály

Az esküvőt követő órákban, napokban életetek legromantikusabb, legfelejthetetlenebb útjára indultok. Ezt az utazást, ha egy mód van rá, nem szabad kihagyni, hiszen amellett, hogy kipihenhetitek az esküvőszervezés, a ceremónia fáradalmait, itt a rokonoktól, barátoktól távol felfokozott érzelmi állapotban, meghitten, kettesben ünnepelhetitek meg a boldogító igen kimondását.

Nászút

Csodálatos, romantikus környezetben kezdődhet közös életetek, itt gondtalan kikapcsolódás közepette kezdhetitek meg a tervezgetést. Mindenképpen érdemes olyan úticélt választani, amit mindketten különleges álomutazásként éltek meg.

Lehet ez belföldi nyaralás, mediterrán romantikus túra, városlátogatás, világkörüli út egy hajó fedélzetén, kalandtúra, tengerparti álomnászút vagy akár egy sítúra is, ha mindketten erre vágytok.

A nászút előkészítését ajánlott hónapokkal a tervezett időpont előtt megkezdeni, hogy biztosan minden szolgáltatás rendelkezésre álljon. Nem utolsó szempont, ami az előfoglalást indokolja, hogy a jóelőre lefoglalt szolgáltatás (pl. repülőjegy, előfoglalási kedvezmény), sokszor olcsóbb is.

A szervezéshez a pár igénybe veheti profi utazásszervezők, utazási irodák segítségét is. Több utazási iroda szakosodott kizárólag nászutak, tengerparti esküvők szervezésére. Ők ismerik a legjobb lehetőségeket, ár-érték arányban legkedvezőbb szolgáltatásokat, az adminisztráció menetét és felelősséget vállalnak az esetleges hibákért.


A nyugat-európai nagy irodák útjai a nagy volumen miatt sokszor jóval olcsóbbak, mintha a szolgáltatásokat itthonról szerveznétek, érdemes ezügyben is ilyen utakkal foglalkozó nevesebb irodáknál tájékozódni. (A hazai utazásközvetítő partnerjutalékért dolgozik, nem kerül többe az út, ha itthoni irodánál foglaljuk, mintha közvetlenül a külföldi irodánál jelentkeznénk, viszont így az adminisztrációt a helyi iroda átvállalja és nem utolsó sorban anyanyelvünkön áll valaki mellettünk, ha panaszunk, vagy problémánk van az út során.)

Ha vállalkozó kedvűek vagytok, és jut még energiátok saját magatok megszervezni a nászutat, figyeljetek a szolgáltatások pontos összehangolására, hogy az álom nászút nehogy rémálomban végződjön! (Pl. időeltolódást vegyétek figyelembe a szállásfoglalásnál)

Hol érdemes nászutat foglalni? Milyen az ideális úti cél? Hol hivatalos a tengerparti házasságkötés? Mi az a nászutas kedvezmény? Kérdezzetek bátran, kérdéseitekre tapasztalt utazásszervezőink adnak választ.

Esküvő szervezés tippek

Minden, ami a nagy nap megszervezéséhez szükséges lehet - esküvői ötletek, kellékek egy helyen.