Esküvők.org
 

Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni,
a szerelem dal, melyet együtt kell megírni.

Sztyepan Soripacsov

Az eljegyzéstől a lakodalomig

A nagy nap megszervezése nagyfokú körültekintést igényel. A szép időt nem tudjuk garantálni, de ami emberi közreműködésen múlik, arra bőven van megoldásunk...


Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Az élet viharában Te vigyázol reám

Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,

S hogy megosztod az életed velem.

Vörösmarty Mihály

Esküvői zenekar - Zenészek

A magasztos hangulatot tökéletesíthetjük egy jól megválasztott zenével, ugyanakkor a legjobban megszervezett esküvőt is tönkreteheti, ha a zene nem élvezhető a násznép számára. Esküvői szertartás zene, polgári esküvő zenéje, templomi esküvő zene, esküvői bevonuló zene, esküvői kivonuló zene, szülőköszöntő zene, gyűrűkísérő zene, vacsora háttér vagy aláfestő zene, lakodalmas zene – nem könnyű összeválogatni, megkomponálni a nagy nap zenei aláfestését.


Ha nincs zenei vénánk, mindenképpen kérjük szakember segítségét!

A kulináris élvezetek után talán a második legfontosabb hangulat-meghatározó faktor az esküvői zenekar által játszott talpalávaló. Egyszemélyes zenekar, duó, többszemélyes zenekar, esküvői DJ közül választhatunk az esemény stílusától, helyétől függően.


Fordítsunk időt több felvétel, referencia megtekintésére, kérjünk több zenekartól ajánlatot. Legjobb, ha ismerősöknél, fórumokon, rendezvényhelyszíneken is utánanézünk a kiválasztottról alkotott véleményeknek. A cél, hogy a nagy napon a számunkra legjobb csapat szórakoztassa vendégeinket, hogy évek múltán is a fergeteges hangulatról kapjunk visszajelzéseket.

Esküvő szervezés tippek

Minden, ami a nagy nap megszervezéséhez szükséges lehet - esküvői ötletek, kellékek egy helyen.