Esküvői dekoráció

A házasságkötésnek, a templomi esküvőnek és az ezt követő vacsorának vagy lakodalomnak más-más helyszín ad majd otthont, mégis a termek és a szabadtéri állomások díszítésénél a fő célnak a harmonikus összkép megalkotásának kell lennie miközben a helyszín adottságait és a pár stílusát is összhangba kell hozni.

Díszíthetjük a menyasszony bevonulásának útját, a templomot, szabadtéri polgári esküvőnél a kaput, a lakodalom rendezvényhelyszínét és az ifjú párt szállító járművet is. Élő virágokból alkotott kompozíciók, különleges textíliák, elegáns papírdekoráció, fényfüzérek, léggömbök, gyertyatartók emelik az esemény fényét.

Figyeljünk az apró részletekre is! Harmonizáljon a terítő, a székhuzat, háttértextília, a selyemszalagok színe, azonos stílusban készüljenek az asztaldíszek, virágcsokrok, kitűzők és a vendégajándékok! A lufidekoráció ne nyomja el a többi díszletet! A különleges megvilágítással próbáljuk finoman fokozni a dekoráció hatását, de ne a világítás legyen a szemet vonzó látványelem.

A legújabb trendek szerint a dekorációban is két irányvonal uralkodik. A szélsőségesebb, merészebb színeket (meleg pink, levendula, mandarin, napsárga) felvonultató irányzat energiát, fiatalos lendületet sugároz. A másik hagyománykövetőbb vonal továbbra is előszeretettel használja a bézs, arany árnyalatait, a púder színeket, de emellett idén előtérbe kerülnek a szürkék, kékek is.

A leglátványosabb és legkülönlegesebb esküvői dekorációk a két irányvonal keverésével születnek, a legütősebb hatás 2012-ben ezzel érhető el.