Külföldi esküvők

Hihetetlenül türkizkék végtelen tenger, vakítóan fehér homok, a tenger halk morajlása, szellő lágy simogatása, egzotikus illatok – csak Te és Ő mindörökké! Minden szerelmespár valamilyen különleges élménnyel szeretné emlékezetesség tenni saját esküvőjét. Kívánhat –e romantikusabb helyszínt, felejthetetlenebb díszletet a jegyespár, mint egy káprázatos tengerparti táj, különleges vegetáció, ínycsiklandó ételek és mesébe illő kényeztetés kettesben.

A külföldi esküvő jó választás azoknak a pároknak, akik kerülni szeretnék a nagy felhajtást, a díszes vendégsereget, az esetleges családi konfliktusokat – vagy már újraházasodóként túl vannak egy hagyományos lagzin és új életük küszöbén meghittebb pillanatokra vágynak. A nászút összekötése az esküvővel költségtakarékos is lehet, vagy a népes lakodalom költségén eljuthattok oda, ahová a annak megtartása esetén esetleg sohasem.

Válasszátok a számotokra legmeghittebb helyszínt, ha kell az elvárások, tradíciók és családi hagyományok megtörésével is, hiszen ez a nap Rólatok szól!

Ha Ti is hasonlóképp romantikusan képzelitek el leendő házasságkötésetek helyszínét, épp egy tengerparti esküvőt terveztek, itt megtaláljátok azokat a nélkülözhetetlen információkat, amire a szervezés első lépése, a helyszín megfelelő kiválasztása előtt szükség lehet.