Esküvői torta

A hagyományos esküvői torták mellett a 21. század cukrászati termékei közül is szép számmal válogathatsz. Az ízek széles skálája mellett a változatos, sokszor meghökkentő design már csak hab a tortán. Nem kell az unalmas hófehér, emeletes marcipánból készült menyasszony-vőlegény dísszel feldobott verziót választanod, ha közeleg életed remélhetőleg legédesebb napja. Különleges kérésednek megfelelő tortát is könnyedén rendelhetsz, igaz jól kell kiválasztani a cukrászdát!

A vacsora fénypontja, amikor az ifjú pár felvágja a tortát, minden esküvői album kötelező jelenete, ezért válasszunk stílusunknak megfelelő, küllemében valóban egyedi és igényes tortát. Az utolsó tortadivat szerint felszolgálhatunk menyasszonyi torta gyanánt cipőket, ruhákat, kalapokat, gyűrűket, nászajándékot, nászágyjelenetet, terítékeket és csokrokat megformáló ínycsiklandó remekműveket.

Korábban csak cukormázzal bevont vajkrémes piskóta alapban gondolkodhattunk, mára népszerűek lettek a különlegesebb ízanyaggal fűszerezett, színezett édességek. Az utóbbi évek menyasszonyi torta trendjében lassan teret hódított magának a narancsos csokoládés, vaníliás mandulás, citromos, narancsos, étcsokoládé krémes vagy éppen pont fehér csokoládés vagy a karamellás íz is. A mindenkori ország tortájának is vannak ünnepi díszbe bújtatott továbbfejlesztései.